Contactgegevens

Jachtwerf de Jong
Slachtedyk 7B
8501 ZA Joure
K.v.k 01118389
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:30 - 17:00
Zaterdag op afspraak.

April, mei en juni Zaterdag 08:30 - 12:30

[put_wpgm id=1] Routebeschrijving

Bootstalling in Friesland

Zoekt u een bootstalling in Friesland?

Lang vaarplezier begint met goede zorg voor uw boot. Dus zoekt u in de winter een geschikte bootstalling. In Joure (Friesland) bieden wij overdekte winterstalling voor uw schip aan. U krijgt een plek die gegarandeerd droog en optimaal geventileerd is. Onderhoud voor uw sloep of boot nodig? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden bij Jachtwerf de Jong in Joure. Hét vertrouwde adres voor goede bootstalling, restauratie en onderhoud.

Jachtwerf de Jong is expert in hout en bekend van houten vletten. Dan is goed onderhoud en zorg voor schepen een vereiste. Geen wonder dat bijna alle gebouwde vletten en sloepen bij ons in onderhoud blijven.

Uw schip klaarmaken voor de winterstalling!

Elk najaar is het daarom een drukte van belang in Joure: de teakhouten vletten en andere boten worden klaargemaakt voor de winterstalling. Eerst schoonspuiten en dan inventariseren of er reparatiewerkzaamheden vereist zijn. Denk hierbij aan het motoronderhoud of bijvoorbeeld het bijwerken van het onderwaterschip. Na behandeling door onze vakmannen mogen de boten bijkomen in de sloepenstalling en ‘opladen’ voor een nieuw seizoen vol vaarplezier.

Alle scheepstypen welkom in overdekte bootstalling

Uiteraard is zo’n verwenbehandeling niet alleen voorbehouden aan de schepen die we zelf hebben gebouwd. We verwelkomen met veel plezier uw sloep of boot tot een lengte van 10 meter en gewicht tot 3,5 ton. We hebben in totaal zo’n 150 plekken, allemaal onder dak. Onze prijzen zijn concurrerend en de service is -volgens onze klanten – meer dan voldoende.

Jan de Smit

“Al meer dan 5 jaar heb ik mijn schip in onderhoud bij Jachtwerf de Jong. Op een mooie herfstdag maak ik dan het laatste vaartochtje door Friesland richting Joure. Met Aaldert bespreek ik wat er moet gebeuren tijdens de winterstalling en daarna laat ik ons schip met een goed gevoel achter bij de vakmensen van Jachtwerf de Jong.”

Schepen het voorjaar uit de bootstalling

Is de winter bijna ten einde en lonkt het nieuwe vaarseizoen? Dan zorgen we ervoor dat uw schip weer netjes te water gaat. Zo kunt u weer genieten van veel vertier op en rond het water!

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?