Contactgegevens

Jachtwerf de Jong
Slachtedyk 7B
8501 ZA Joure
K.v.k 01118389
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:30 - 17:00
Zaterdag op afspraak.

April, mei en juni Zaterdag 08:30 - 12:30

Routebeschrijving

De Jong Vlet 6.20

DE BENJAMIN VAN DE VLOOT

1971. De eerste de Jongvlet 6.20 stond op stapel. Ze wordt gekenmerkt door haar stijlvolle vorm, waarbij vooral de vaareigenschappen uitstekend zijn. Werd ze destijds met een benzine motor uitgevoerd, tegenwoordig word ze met een krachtige dieselmotor en steeds vaker met een fluisterstille elektrische aandrijving uitgevoerd.

Inspiratie

Ontdek het vakmanschap van Jong Vlet 6.20

zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail

De bouw

AALDERT DE JONGE HELLINGBAAS

‘De 6.20 is door zijn omvang ideaal te bouwen, of om te bouwen, naar een elektrisch aangedreven vlet. Door het verdwijnen van de motorkist ontstaat er bijzonder veel leefruimte voor een boot van dit formaat.’

Specificaties

lengte 6.20M
breedte 2.10M
diepgang 0.60M
doorvaarhoogte 0.70M
gewicht 1.000 KG

TYPE 6.20

Vaareigenschappen
De De Jong vlet 6.20 wordt gekenmerkt door haar stijlvolle vorm, waarbij vooral de vaareigenschappen uitstekend zijn. De vlet heeft een grote open kuip, waarin met gemak 6 volwassenen kunnen plaatsnemen.De 6.20 vlet kan worden uitgevoerd met een dieselmotor of met elektrische aandrijving.

Het lijnenplan van de 6.20 vlet staat garant voor veel vaarplezier.

 

Specificaties

Heeft u vragen naar aanleiding van model of wilt u hem eens in het echt bewonderen?
Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak

Uw schip leasen

SPECIALE BOOTFINANCIERING

Eindelijk heeft u het schip gevonden waarnaar u op zoek was. Maar zoals dat vaker gaat: het is duurder dan u van plan was te besteden. Moet u daarom deze kans voorbij laten gaan? Wat ons betreft niet!

In de jaren negentig is de financieringsmarkt voor schepen echt op gang gekomen. Momenteel is ongeveer driekwart van de jachtvloot gefinancierd.

U zou uw droomschip natuurlijk óók kunnen financieren! Kuiper Verzekeringen heeft als specialist in de watersport meerdere financieringsmogelijkheden in huis. Daarom is Kuiper Verzekeringen hét adres voor uw jachtfinanciering. We hebben mogelijkheden voor jachtfinancieringen van € 5.000,- tot € 100.000,-.  Vul daar het formulier in om een offerte voor een financiering aan te vragen.

Als u meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer van onze vloot