Contactgegevens

Jachtwerf de Jong
Slachtedyk 7B
8501 ZA Joure
K.v.k 01118389
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:30 - 17:00
Zaterdag op afspraak.

April, mei en juni Zaterdag 08:30 - 12:30

[put_wpgm id=1] Routebeschrijving

Het verhaal van Jachtwerf de Jong Joure

In vertrouwde handen

Waar eens het boegbeeld van de Nederlandse scheepsbouw Eeltsje Holtrop van der Zee geschiedenis schreef, worden bij Jachtwerf de Jong nog steeds houten schepen gebouwd. De naam Jachtwerf De Jong Joure is synoniem aan vletten. En dan met name aan teakhouten vletten, fraai afgewerkt met koperen beslag. In Joure worden ze in diverse afmetingen gebouwd.

 Ook uw motorboot, klassiek zeiljacht, vlet of ander schip is in vertrouwde handen op onze werf in Joure. We staan voor kwaliteit en hebben oog voor detail. Wij zijn pas tevreden als u het bent

Een indruk van onze werf

SAMEN MET U aan EEN SCHIP BOUWEN

Het custom-built-principe
Zo´n 50 vletten hebben al onze kraamkamer verlaten. Stuk voor stuk unieke, oorspronkelijke en stijlvolle schepen, met heel veel passie gebouwd. Ze worden met de hand gemaakt in opdracht van onze klanten. En die hebben allemaal zo hun speciale wensen. Door de vele opties en keuzemogelijkheden bij de bouw van een De Jong vlet, is elke nieuw te bouwen vlet maatwerk voor ons.

Wij houden van de rechtstreekse benadering en betrokken aanstaande eigenaars, bij wie eigen inbreng centraal staat. Op de werf in Joure kunt u zelf de bouw van uw vlet aanschouwen. U kunt elke fase op weg naar volwassenheid meemaken.

Als u meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

AALDERT DE JONGE HELLINGBAAS

Een rijke geschiedenis van deze werf bewijst dat kwaliteit blijft. Uw motorboot, klassiek zeiljacht, vlet of ander schip is in vertrouwde handen op onze werf in Joure. We staan voor kwaliteit en hebben oog voor detail. Wij zijn pas tevreden als u het bent.