Contactgegevens

Jachtwerf de Jong
Slachtedyk 7B
8501 ZA Joure
K.v.k 01118389
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:30 - 17:00
Zaterdag op afspraak.

April, mei en juni Zaterdag 08:30 - 12:30

Routebeschrijving

De Jongvlet 8.40 kajuit

DE AANVOERDER VAN DE VLOOT MET KAJUIT

Even binnen schuilen voor een regenbui? Het kan met de nieuwste uitvoering van de De Jong 8.40 Kajuitvlet. Het is hierbij zelfs mogelijk om te overnachten in uw eigen vlet. Een tweepersoonsbed, keukenunit en aparte wc maken een langdurig verblijf op uw vlet comfortabel en compleet.

Inspiratie

Ontdek het vakmanschap van Jong Vlet 8.40 kajuit

zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail
zoom / detail

De bouw

FAMILIE BODEGRAVEN Eigenaar

De eerste ervaringen met de De Jong 8.40 Kajuit

Afgelopen zomer hebben de heer en mevrouw Bodegraven genoten van hun eerste sei­zoen in de kajuitvlet genaamd: ‘Grutte Freon’. Eigenlijk was het toeval dat zij tijdens een botenshow in Loosdrecht in contact kwamen met Aaldert de Jonge. De familie Bodegraven kende de jacht­werf niet, maar was onder de indruk van de schoonheid en het vakmanschap van de De Jong vlet die daar werd getoond.

Specificaties

lengte 8.40M
breedte 3.00M
diepgang 0.70M
doorvaarhoogte 1.50M
gewicht 3.500 KG

TYPE KAJÚT

Even binnen schuilen voor een regenbui? Het kan met de nieuwste uitvoering van de De Jongvlet 8.40 Kajuit. Het is hierbij zelfs mogelijk om te overnachten in uw eigen vlet. Een tweepersoonsbed, keukenunit en aparte wc maken een langdurig verblijf op uw vlet comfortabel en compleet. U hebt meer comfort terwijl u nog steeds kunt profiteren van de voordelen van het varen met open kuip. De stuurconsole is zo gebouwd dat u met gemak over de kajuit heen kunt kijken. De vaareigenschappen en stabiliteit van de boot zijn net zo goed als bij de open uitvoering van de 8.40 vlet. Op en top genieten. Met de KAJÚT.

Typerend
  • Kajuit
  • Varende buitenkeuken

Specificaties

Heeft u vragen naar aanleiding van model of wilt u hem eens in het echt bewonderen?
Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak

Uw schip leasen

SPECIALE BOOTFINANCIERING

Eindelijk heeft u het schip gevonden waarnaar u op zoek was. Maar zoals dat vaker gaat: het is duurder dan u van plan was te besteden. Moet u daarom deze kans voorbij laten gaan? Wat ons betreft niet!

In de jaren negentig is de financieringsmarkt voor schepen echt op gang gekomen. Momenteel is ongeveer driekwart van de jachtvloot gefinancierd.

U zou uw droomschip natuurlijk óók kunnen financieren! Kuiper Verzekeringen heeft als specialist in de watersport meerdere financieringsmogelijkheden in huis. Daarom is Kuiper Verzekeringen hét adres voor uw jachtfinanciering. We hebben mogelijkheden voor jachtfinancieringen van € 5.000,- tot € 100.000,-.  Vul daar het formulier in om een offerte voor een financiering aan te vragen.

Als u meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer van onze vloot